TARIEVEN BABYMASSAGE

Aanbod en tarieven

JaimyBabyBellyCave

Kennismakingsles 1 uur:  €47,50 p.p
Duo-les 1 uur (2 baby’s)
Tijdens deze les maak je kennis met de basisgrepen van de babymassage en is er ruimte voor persoonlijke vragen. Gezellig samen deze les doen? Kies dan voor de duo-les.
€30,- p.p
Korte privé-cursus 2×75 minuten:    €90,-
Korte duo-cursus (2 baby’s) 2x 75 minuten:
In de eerste les leer je de basisgrepen van de Shantala babymassage en in de tweede les worden klacht gerelateerde grepen, aangepast aan de vraag van ouders en kindje(s), aangeleerd.
€50,- p.p
Volledige privécursus aan huis (3×1 uur): 
Alle aandacht voor jou en je kindje! In deze privécursus leren jij en/of je partner de volledige Shantala babymassage en is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.
€150
Volledige workshop 4×90 minuten: 
Tijdens deze workshop leer je de volledige Shantala babymassage. Bovendien wordt er aandacht besteed aan haptonomisch dragen, specifieke klachten, babyyoga, de tummy tub, inbakeren en is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.
€120
Korte workshop 2×90 minuten:
In deze korte workshop leer je de basisgrepen van de babymassage en worden klacht gerelateerde grepen, aangepast aan de vraag van ouders en kindjes, aangeleerd.
€70,-
Groepscursus:   
Babymassage met een groepje vriendinnen, grootouders of een zwangerschapsclub? Stel je eigen groep samen en bepaal zelf het aantal lessen en de locatie!
Prijs op aanvraag
Babymassage door masseur:
Liever niet zelf (de eerste keer) je baby masseren? Je kan je baby ook laten masseren. Deze massage duurt, afhankelijk van de baby, tussen de 20 en de 40 minuten.
€25,-
Baby en Mama massage:
Een nieuw kindje in het gezin is voor iedereen een intensieve periode. Dus waarom jezelf en je kindje niet laten verwennen? Moeders (van baby’s tot 9 maanden) krijgen standaard 15% korting op een massage! Ook leuk om cadeau te geven!
Prijs op aanvraag