ZORG & ZEN ZORG & ZEN SPORT

ZORG & ZEN SPORT

Waarom groepslessen bij Zorg&Zen?

  • Bij ons alleen maar kleine groepen, waardoor er voor iedereen voldoende begeleiding is.
  • Je krijgt alleen maar les van gecertificeerde instructeurs, waardoor de kans op blessures heel klein is.
  • Door de goede begeleiding mogen kinderen vanaf 10 jaar al deelnemen aan onze lessen, uiteraard kunnen zij ook de speciale “KIDS lessen” volgen.
  • Door de kleine groepen kunnen de lessen aangepast worden op de wensen van de deelnemers, waardoor je sneller je doelen kunt behalen.
  • Bij ons staat plezier in het sporten voorop! En dat merk je in de lessen!

Kom dus snel een gratis proefles meedoen!
De snelste manier om je hiervoor aan te melden is door een Appje te sturen.

Tarieven Sport Zorg & Zen

Personal Training

Alle pakketten worden naar wens van de klant aangepast naar bijvoorbeeld fitheid, afvallen of spieropbouw. Bij afname van een pakket is er 7 dagen per week begeleiding via de app beschikbaar en krijg je gratis voedingsadvies.

TypePrijs incl. btw
Losse privé training 60 minuten45€,-
Voedingsschema 4 weken, aangepast naar wens50€,-
Pakket 1
8 weken 1 sessie van 60 minuten, inclusief 2 keer voedingsschema op maat, begeleiding via de app 7 dagen per week beschikbaar.
300€,-(bespaar 60€,-)
Pakket 2
12 weken 1 sessie van 60 minuten, inclusief 2 keer voedingsschema op maat, begeleiding via de app 7 dagen per week beschikbaar.
430€,- (bespaar 110,-)
Pakket 3
16 weken 1 sessie van 60 minuten, inclusief 2 keer voedingsschema op maat, begeleiding via de app 7 dagen per week beschikbaar.
580€,- (bespaar 140€,-)

Small Group Training 1 uur (2-5 Personen)

Profiteer van de voordelen van training op maat, maar deel de kosten.

2 personen

TypePrijs
Losse Les20€,- per persoon
Pakket 1
12 weken 1 keer per week
200€ (17,50€ p.p. per week)
Pakket 2
12 weken 2 keer per week
360€ (15€ p.p. per week)

3-5 Personen

TypePrijs
Losse Les12,50€ per persoon
Pakket 1
12 weken 1 keer per week
120€ (10€,- p.p. per week)
Pakket 2
12 weken 2 keer per week
204€ (8,50€ p.p. per week)

Groepslessen

Voor groepslessen dien je je minimaal drie uur van tevoren in te schrijven

TypePrijs incl. btw
Losse Les10€ per persoon
5 rittenkaart40€ per persoon (6 maanden geldig)
10 rittenkaart70€ per persoon
Privéles40€
5 rittenkaart privéles170€
Periodekaart 12 weken, 1x per week75€
Periodekaart 12 weken, 2x per week95€
Periodekaart 12 weken onbeperkt110€
Periodekaart 24 weken, 1x per week135€
Periodekaart 24 weken, 2x per week175€
Periodekaart 24 weken onbeperkt205€

Aanmelden kan via;


Telefoon

+32456208317

Email

info@zorgenzen.nl

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
19:30 Poweryoga 19:00 JumpfitnessPersonal training/ small group training

personal training/
small group training.

9.00
Fight/Combat
09:30 PumpWorkshops

Ons aanbod:

Bodypump:


Bij deze les daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen met een barbell. Je traint je  hele lichaam, zonder er uit te gaan zien als een bodybuilder. Dit doe je door veel herhalingen met relatief lichte gewichten te doen. Je wordt hierdoor strakker, sterker en verbetert je botstructuur. Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan deze les.

Fight:

Fight is een high energy workout waarbij je op muziek bewegingen uit de vechtsport maakt. Je vecht tegen een denkbeeldige vijand, er is dus geen lichaamscontact met andere deelnemers. Van deze workout wordt je sterker, fitter en ontwikkel je een betere coördinatie. De laatste 15 minuten van de les wordt er een intensieve core-training gedaan. Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan deze les.

HIIT training:


HIIT staat voor High Intensive Interval Training. Binnen intervallen van verschillende tijdsduur push je jezelf tot het uiterste, om daarna weer even een paar seconden op rust te kunnen komen. De sets van verschillende oefeningen worden steeds herhaald, waardoor je uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren. De HIIT 30 is uitsluitend gericht op cardio, de HIIT 60 is een combinatie van cardio en kracht. Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan deze les.

Jumpfitness:

Een energieke workout met een hoog fun gehalte. Op toffe muziek doe je verschillende oefeningen op een mini trampoline, het is zo leuk dat het niet eens voelt als een work-out. Het grote voordeel van jumpfitness is dat de demping van de trampoline ervoor zorgt dat de workout veel minder belastend voor het lichaam  is dan bijvoorbeeld hardlopen, hoewel het minstens zo intensief is! Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan deze les.

Poweryoga:

Een Yang variant van yoga, waarbij bewegen centraal staat. Je wordt leniger, sterker en soepeler van poweryoga. Naast het bewegen is er ook aandacht voor ademhaling en ontspanning, zodat je heerlijk rustig de les weer verlaat.

Outdoor Bootcamp:


Niets zo lekker als trainen in de buitenlucht! Tijdens deze les wordt hardlopen gecombineerd met uitdagende oefeningen, waarbij gebruikt gemaakt wordt van elementen uit de omgeving. Een sprintje trekken van boom naar boom, een heuvel op lungen, opdrukken op boomstammen…Om maar wat voorbeelden te noemen. Door de afwisseling van oefeningen en cardio training word je snel sterker en fitter. Bij slecht weer (kou is geen slecht weer, hagelbuien wel 😉) wordt deze les vervangen door een circuittraining binnen. Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan deze les.

Kidsjump:

Jumpfitness speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Op de leukste muziek een uur lang springen op de trampoline! Deze les wordt aangeboden in vakanties.

Minijump:
Jumpen voor de allerkleinsten (tot en met 7 jaar)! Vanaf 4 jaar mogen de kids al meedoen met deze speciale jumpsessie van 45 minuten. Plezier maken en springen op leuke liedjes, ze vinden het geweldig! Ook deze les wordt aangeboden in vakanties.

KidsYoga:


Op een speelse manier leren kinderen kennis maken met yoga (houdingen) aan de hand van spelkaarten, verhalen en leuke opdrachten, vaak rond een pakkend thema. Deze lessen worden alleen in de vakanties aangeboden.

  • LET OP: KINDEREN BLIJVEN TEN ALLER TIJDE ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE OUDER VALLEN.
  • Er worden regelmatig workshops en extra lessen aangeboden op zondagen en in vakanties. Hou hiervoor onze website en facebook pagina in de gaten.
  • Kinderen mee naar de les omdat je zonder oppas zit? Bij voldoende plek en na overleg is dit bij sommige lessen mogelijk. Wij hebben een speelhoek ZONDER toezicht en de ouder blijft verantwoordelijk.