ZORG & ZEN RECENSIES

RECENSIES

Schrijf een nieuw bericht over Zorg&Zen

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.95.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Liam Liam heeft geschreven op 23 april 2024 om 09:57
Super goed geholpen met de klachten in mijn schouder en elleboog. Al weken last en het ging direct een stuk beter!
Ans Ans heeft geschreven op 7 december 2022 om 06:26
Ik had al een afspraak staan om mijn pols te laten opereren ivm capaal tunnel syndroom, toen iemand mij tipte contact op te nemen met Judith. Ik had nooit durven hopen dat dit door intensieve massage te verhelpen zou zijn, maar na enkele weken waren de klachten al dusdanig verminderd dat ik de operatie af heb kunnen zeggen.
Hans Hans heeft geschreven op 8 oktober 2022 om 07:35
Na al meerdere behandelingen voor mijn tennisarm geprobeerd te hebben, begon ik wat sceptisch aan de behandeling, maar na even doorgebeten te hebben, kan ik nu voor het eerst sinds twee jaar mijn hobby weer beoefenen. Aanrader dus!
Renรฉรฉ Renรฉรฉ heeft geschreven op 28 februari 2020 om 10:53
Ik had veel last van pijn in mijn rug en hoewel de behandeling best een beetje pijnlijk was, heeft het me enorm geholpen. Ik ben nu, na vier weken behandeling, zo goed als pijnvrij.
Angela Konings Angela Konings heeft geschreven op 23 november 2016 om 07:45
Ik ben bij Judith geweest voor een ontspanningsmassage.. met mijn werk vaak last van schouders en nek. Judith wist precies de puntjes te raken en ik heb genoten van de massage. Zeker voor herhaling vatbaar!
Chanella Chanella heeft geschreven op 22 november 2016 om 08:42
Ik ben bij Judith geweest, omdat ik overbelasting had van mijn schouder en nek door de tassen van school. Tijdens de behandeling wist ze precies waar de pijn zat. Na 1 behandeling merkte ik al gelijk verbetering. Daarna heb ik nog een ontspanningsmassage gehad deze was heerlijk!! Ik zal zeker vaker terug komen!
Odette Odette heeft geschreven op 21 november 2016 om 20:47
Judith Slingerland van zorg en zen heeft in mijn groep 3 een 3-daagse workshop massage gegeven. Dit is professioneel verzorgd, aangepast op het niveau van de groep. De gebruikte pictogrammen spreken tot de verbeelding zodat zowel de leerlingen als de leerkracht een goede basis heeft om het effect van onderling masseren te borgen. Ik heb ervaren dat onderlinge massage de vertrouwensband tussen de kinderen laat ontstaan en versterkt. Een aanrader voor alle groepen, maar zeker voor groepen met een gebrek aan onderling vertrouwen. Bij veel grote stichtingen is er geld gereserveerd voor dit soort trainingen....
jeannette jeannette heeft geschreven op 21 november 2016 om 20:36
Ik werk in de thuiszorg waarbij je rug /schouders veel te verduren kunnen hebben.ook door spanning zat mijn nek toen vast. Ik ben toen bij Zorg en Zen geweest voor een stoelmassage. Judith voelde precies aan waar de knelpunten zaten.dus was een diepte punt massage voor mij het meest geschikt En echt punt voor punt werd aangepakt, met resultaat dat ik de volgende dag weer goed kon bewegen.alles was weer soepel. Echt iemand die haar vak verstaat๐Ÿ‘๐Ÿ‘